Kategoriler

Artvin'de su şebekesi arızasını gidermek için girdiği çukurda ölen işçinin cenazesi defnedildi

Artvin'in Borçka ilçesinde su şebekesindeki arızayı gidermek için girdiği çukurda üzerine toprak ve beton molozları düşmesi sonucu yaşamını yitiren belediye işçisi Mustafa Veziroğlu'nun cenazesi toprağa verildi.

52 yaşındaki Veziroğlu için Borçka Belediyesi önünde Kovid-19 tedbirleri altında düzenlenen törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Borçka Kaymakamı Ali Osman Bulat, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Bulat, törende yaptığı konuşmada, "İş kazasını geçiren Mustafa kardeşimiz şehitlik mertebesine erişir inşallah. Acımız büyük." ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Orhan ise derin bir üzüntü içinde olduklarını dile getirerek, "Mekanı cennet olsun, belediyemizin şehidi." dedi.

Helallik alınması ve cenaze namazının kılınmasının ardından Bulat'ın cenazesi, ilçeye bağlı Güreşen köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

Borçka Belediyesi çalışanı Mustafa Veziroğlu, dün, Aydınlar Mahallesi'nde içme suyu şebekesindeki arızayı gidermek için açılan çukura girmiş, üzerine düşen toprak ve beton molozlarının altında kalmıştı. Mesai arkadaşlarının yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılarak Borçka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Veziroğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

 

Özet
:
Resim
X